Takaisin

Jäsentiedote 2/2024

Niinisalon Erämiehet ry
Kesäkokouksen TIEDOTE

YLEISTÄ
Tervehdys hyvät jäsenet!
Kesäkokous pidettiin majalla 21.7.2024 klo 14.00 alkaen paikalle tulleiden 15 jäsenistön kesken. Kokous vietiin hyvässä hengessä päätökseen saakka hyvinkin vajaassa tunnissa.

Kesäkokouksessa myös vahvuutemme nousi kahdella, kun seuran jäsenyyttä hakeneet Marko Välimaa ja Lauri Kiviharju hyväksyttiin seuraamme koejäseneksi. Tervetuloa seuraan Marko ja Lauri.

METSÄSTÄMINEN
Seuran jäsenten ja heidän vieraittensa on oikeus harjoittaa metsästystä            seuran metsästys alueilla tulevana kautena kaiken pienriistanmetsästyksen osalta. Vieraskortilla metsästäminen tapahtuu isännän kiintiöstä ml. metsäkauris.

Rauhoitusalueet
Metsäkanalinnut on rauhoitettu Levosen/Iso-Sävin peltoalueet ja Sakari Salon perikunnan maat. Koiratarhan koulutuskentän edessä oleva pienilampi on rauhoitettu.

Kiintiöt
Kauris asetuksen mukaan, ml. kevätpukkimetsästys. Yksi urosmetso ja kolme teertä, muut asetuksen mukaan.
Majavametsästys yhteisluvan mukaisesti, tästä tiedotetaan erikseen, kun seura saa tiedotettavaa. Tiedote pitää sisällään tarkat ohjeet metsästyksestä.

Vieraskortti
Vieraskortti 20 €/vrk seuran tilille maksettuna, isännän nimellä varustettu. Hirviseurueeseen kutsuttuvana vieraana, ei maksua.

LEADER-HANKE
Pesuhuoneen Leader-hanke on edennyt siihen pisteeseen, että se on pientä vaille valmis. Vain saunan ja pukuhuoneen ikkunat ja ovet on vaihtamatta, mutta nekin saatetaan kuntoon syksyn aikana.

TIEDOSSA OLEVIA TALKOITA
Almanakkaan nyt lukittuja talkoita ei ole tiedossa, mutta jäsenellä on mahdollisuus käydä majalla suorittamassa erilaisia tehtäviä. Jokaisen pitää kuitenkin ennen tuloaan selvittää talkoopäälliköltä tai majanhoitajalta, mitä kulloinkin majalla tehdään ja, että voiko mennä majalle tekemään talkoita Ja edelleen muistutuksena, että vain majalla tapahtuvat työt ovat talkootyön arvoisia.

AMPUMAHARJOITTELU
Ampumakuntoa on mahdollista käydä ylläpitämässä vaikka liikkuvan hirven osalta Vihteljärven metsästysseuran ampumaradalla maanantaisin klo 18.00 29.9.2024 asti.
Haulikolla mahdollista harjoittelua voi käydä ylläpitämässä Selkänevalla ratojen ollessa auki

LOPPU HUIPENNUKSEKSI   
Kun käytämme majaa, niin muista AINA jättää maja siistiksi ja täyttää seuraavalle puukopat täyteen.

TARKASTA ennen majalle tuloa majanhoitajalta, että onko maja käytettävissä ja siten mahdollista mennä.

Jokainen meistä muistaa ja huolehtii, että seuramme on meille jokaiselle tärkeä seura, josta puhumme ja mainostamme pelkästään hyvää.
Jos jollain on jotain mieltä painavaa tai epäselvää, niin ota tämmöisessä tapauksessa yhteyttä hallituksen jäsenistöön ja tuo asiasi esille. Tämä on se oikea toimintatapamalli ja vältetään siis ulkopuolisten seurassa seuramme negatiivisten asioiden keskustelusta.

Kaikille hyvää jahtikauden aloituksen odottamista ja tarkkoja, puristavia laukauksia ja nähdään talkoissa!

Hallitus.